mandag 10. juni 2013

Karpathos

Da er vi kommet frem til Karpathos, en perle av ei øy i Hallas. Det er syforeningen som er på tur. Dessverre er vi en for lite, men Gunhild måtte bli igjen i Trondheim på grunn av en operasjon. Vi savner henne. Vi har jo mange turer sammen helt siden 1980. Vi startet tidlig fra Værnes, flyet lettet kl. 05:30 og vi landet her før tiden, kl 10:50 til blå himmel og 25 varme grader. Ble kjørt til hotellet i en buss fra "krigen", ca 25 minutters kjøring. Et lite hotell, men store leiligheter. Litt uvant at også kjøkkenet/ stua hadde 2 senger i stede for en sofa. Ellers så var det typisk gresk. Da vi hadde pakket ut, så skålte vi i champis, for å markere starten på ferien. Så var det å finne en plass for å spise lunsj. Vi bor vist litt i utkanten, og omgivelsene gav oss litt nedtur. Men vi fant da en kafé på stranda og god mat. Lang strand, men, men, vi får se når dag to starter om vi finner ut av dette. Om kvelden fant vi den meget omtalte promenaden med restauranter og butikker. For en opptur. Vi kosa oss med god mat, og til slutt en liten " dessert" før vi dro heim. 
















5 kommentarer:

  1. Ser ut for at dere har kosa dere på dametur i Hellas! Vi har også landet hjemme etter gode dager i Portugal. Snart skal vi pakke kofferten igjen, denne gang for tur til Helgeland! :-)

    SvarSlett
  2. Er dette arkivbilder fra en tur dere tok på 80 tallet? Fruene holder seg, men jeg kan ikke si det samme om hotellrom og solsengene på stranda. Kos dere!!

    SvarSlett
  3. Du har så rett Øyvind, Hellas er akkurat slik som det var i 1980 da vi var her første gangen. Takk for hyggelige ord om oss, skal hilse.

    SvarSlett
  4. Du har så rett Øyvind, Hellas er akkurat slik som det var i 1980 da vi var her første gangen. Takk for hyggelige ord om oss, skal hilse.

    SvarSlett
  5. Hihi det virker da så dere har hatt det skoj där i Hellas, og håller dere dere like bra i fremtiden da er dere bärga! Ha de bra!
    Klem fra Sverige

    SvarSlett